Team Elan Effect

Elan Effect vof is een combinatie van twee specialistische coaches/begeleiders: Elly van de Ven en Angela van Berkel. We hebben onze kennis en expertise samengebundeld naast onze eigen praktijken, om samen nog effectiever te werk te gaan.

We hebben ieder onze eigen expertise en persoonlijkheid, waardoor we in onze optiek jou op een breder vlak tot dienst kunnen zijn. We hebben een groot regionaal netwerk.

We bundelen onze krachten, allebei op onze eigen betrokken en integere manier waarin wij geloven en het meest effectief tot ons recht komen.
We bundelen ook onze krachten door samenwerking met senior professionals zoals met Viola Majoie in het kader van Werkfit- en Naar werk-trajecten.

Wat maakt Elan Effect zo uniek?
De kracht van kwaliteit, toewijding, ontplooiing, effectiviteit en persoonlijke aandacht maakt Elan Effect uniek. Dit is waar wij voor staan. We nemen het complete plaatje in ogenschouw. Elan Effect biedt bij voorkeur een duurzame oplossing, met een effectief ‘plan van aanpak’ voor jou.

Specialisaties
Loopbaanadvies met behulp van diverse methodieken/vragenlijsten, stress en burn-out, zelfstandig ondernemerschap, IEMT (integral eye movement therapy), ACT (acceptance and commitment therapy)

We werken op basis van richtlijnen vanuit Noloc, Nobco en StiR. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die jij vraagt. Hierdoor weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt die je vraagt.