Coaching en Loopbaanadvies

Jouw dagelijkse werkplek biedt een unieke kans voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Heb je het gevoel dat je meer potentieel in je hebt, dat nog niet voldoende tot uiting komt? Als dat het geval is, kan dit het juiste moment zijn om een frisse impuls te geven aan je persoonlijke groei.

Coaching is als een krachtige tool voor persoonlijke groei. Het helpt je om zelfverzekerder te worden, meer over jezelf te weten te komen en te groeien als persoon en professional. Tijdens coaching leer je jezelf beter begrijpen, ontdek je waar je goed in bent en kom je van die lastige gedachten af die je groei in de weg staan. Dit inzicht helpt je om doelen te stellen en stappen te zetten om die doelen te bereiken, terwijl je zelfvertrouwen groeit in je vermogen om veranderingen aan te pakken. Als externe coaches staan wij klaar om je hierbij te begeleiden.

  • Ben je geconfronteerd met uitdagingen, zoals het definiëren van je persoonlijke grenzen?
  • Misschien ben je je bewust van de impact van jouw neiging tot perfectionisme, zowel voor jou als je omgeving?
  • Is een langdurige overbelasting je niet vreemd en wil je een einde maken aan deze roofbouw?
  • Of heb je ondersteuning nodig bij je herstel na een burn-out?
  • Merk je dat je niet volledig in je huidige functie tot je recht komt?
  • Overweeg je de mogelijkheden van zelfstandig ondernemerschap?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onderwerpen die we kunnen aanpakken in een coachingstraject. Samen gaan we op een ontdekkingsreis om jouw unieke talenten te identificeren en eventuele belemmerende overtuigingen of gedragspatronen te doorgronden die je groei in de weg staan. Tijdens dit proces van groei en leren staat jouw coach naast je om je te begeleiden en te ondersteunen. Jij hebt de regie over welk gebied je wilt aanpakken en welke doelen je wilt bereiken.

Het is belangrijk om op te merken dat een coachingstraject vrijwillig is, maar zeker niet vrijblijvend. Het vraagt een flinke inspanning van jou, vóór jouzelf, binnen een sfeer van vertrouwen. Overweeg je een coachingstraject te starten, of het nu voor jezelf is of voor een van je teamleden? Als je twijfelt of jouw doelen geschikt zijn voor coaching, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een informatief en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bespreken welke weg het beste aansluit bij jouw persoonlijke groei.