Re-integratie (UWV)

Werk is een belangrijk onderdeel in je leven. Met werk lever je een bijdrage aan de maatschappij. Een fijne werkplek brengt zelfvertrouwen, ontplooiing, waardering en plezier. Een lichamelijke of psychische beperking heeft een grote impact op je loopbaan en je leven. Het is dan ook niet altijd eenvoudig om een juiste baan te vinden. Wij kijken naar mogelijkheden en toekomstplannen, naar waarom mensen de dingen doen die ze doen en welke drijfveren hier aan ten grondslag liggen.

Dat doen we door onze persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundige aanpak bij re-integratie na ziekte en het vinden van een nieuwe baan of de start van een onderneming. Met plezier werken in een passende werkomgevingen waar je kwaliteiten tot hun recht komen, dat is ons uitgangspunt.

Al jarenlang zijn wij werkzaam als allround begeleiders, op mbo-, hbo- en wo-niveau en in vele sectoren. We investeren continu in de verdere professionalisering van het coachvak. Naast onze deskundigheid, zetten we ook onze levens- en ondernemerservaring in.

Onze aanpak bij re-integratietrajecten van het UWV blijkt succesvol en wordt positief gewaardeerd door klanten. Voor het UWV werken we in een team van drie ervaren coaches: Angela van Berkel, Viola Majoie en Elly van de Ven.

We werken vanuit drie locaties: Oss, Uden en Liempde (gemeente Boxtel).

WERKFIT MAKEN

Als je een ziektewetuitkering ontvangt van het UWV en je wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen wat voor jou belangrijk is en hebben kennis van de arbeidsmarkt. Daarbij vragen we van jou om kritisch naar jezelf te durven kijken.

Op basis van jouw belastbaarheid bieden we concrete en realistische adviezen, gebaseerd op de ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt. We richten ons op functies waar je enthousiast van wordt en houden rekening met jouw capaciteiten.

Het kan lastig zijn om vanuit een ziektesituatie weer aan het werk te gaan. Dit kan gepaard gaan met verminderd zelfvertrouwen, moeite met het stellen van grenzen, moeite met stress en spanning en het opbouwen van energie. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid bent om te solliciteren. We helpen je bij het opstellen van een cv dat aansluit bij de arbeidsmarkt en leren je jezelf krachtig te presenteren. Een werkervaringsplaats kan ook tot de mogelijkheden behoren.

Onze aanpak is succesvol gebleken en wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

NAAR WERK

Het vinden van een baan die bij je past, gaat niet vanzelf. Tegenwoordig is solliciteren anders dan vroeger, mede door de opkomst van sociale media en artificial intelligence, die de werving- en selectieprocessen hebben veranderd. Zo is LinkedIn bijvoorbeeld een krachtig medium geworden in sollicitatieprocedures.

Wij bieden ondersteuning om je sollicitatievaardigheden te versterken. Hierbij behandelen we onderwerpen zoals:

  • Zijn je sollicitatiebrief en cv aantrekkelijk genoeg en sluiten ze voldoende aan bij de vacature?

  • Kun je jezelf op een krachtige manier presenteren, zowel mondeling als schriftelijk?

  • Beschik je over de juiste contacten in je netwerk die je kunnen helpen?

  • Maak je op een slimme manier gebruik van sociale media zoals LinkedIn en artificial intelligence?

  • Welke contacten zijn interessant voor jou?

  • Waar vind je de juiste vacatures?

Het is een proces waar we samen enthousiast en energiek aan werken. Kortom, solliciteren vereist intensieve inspanningen. Je staat er niet alleen voor, wij ondersteunen je waarbij dat kan en wanneer dat nodig is. We werken er samen aan. Onze aanpak is succesvol gebleken en wordt zeer positief gewaardeerd door onze klanten. Daar zijn we trots op!