Re-integratie (UWV)

Werk neemt een belangrijke plaats in ons leven in. Met werk lever je een bijdrage aan de maatschappij. Een positieve werkomgeving brengt zelfvertrouwen, persoonlijke groei, waardering en plezier met zich mee. Een lichamelijke of psychische beperking kan een grote impact hebben op je loopbaan en je algehele leven. Het is dan niet altijd eenvoudig om de juiste baan te vinden. Wij richten ons op het ontdekken van mogelijkheden en op toekomstplannen, naar waarom mensen
bepaalde keuzes maken en welke drijfveren hier aan ten grondslag liggen. Dit doen we door middel van persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundige aanpak bij re-integratie na ziekte, het vinden van een nieuwe baan of de start van een eigen onderneming. Met plezier werken in een passende werkomgeving en waar je kwaliteiten tot hun recht komen, dat is ons uitgangspunt.

Al vele jaren zijn wij werkzaam als ervaren begeleiders op mbo-, hbo- en wo-niveau, en hebben we ervaring in diverse sectoren. We blijven voortdurend investeren in de verdere professionalisering van ons coachvak. Naast onze deskundigheid maken we ook gebruik van onze levens- en ondernemerservaring.

Onze aanpak bij re-integratietrajecten van het UWV blijkt succesvol en wordt positief gewaardeerd door klanten. 

Voor het UWV werken we in een team van 3 ervaren senior coaches: Angela van Berkel, Viola Majoie en Elly van de Ven. We werken vanuit
3 locaties: Oss, Uden en Liempde.

In samenwerking met het UWV zijn WERKFIT en/of NAAR WERK trajecten mogelijk.

WERKFIT MAKEN

Als je momenteel een ziektewetuitkering ontvangt van het UWV en wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt, dan kun je bij ons terecht. We richten ons op wat voor jou belangrijk is en hebben kennis van de arbeidsmarkt. We vragen van jou dat je kritisch naar jezelf durft te kijken.

We geven concrete en realistische adviezen, rekening houdend met je belastbaarheid en gebaseerd op de ontwikkelingen in de regionale arbeidsmarkt. We richten ons op functies waar je ook enthousiast van wordt.

Vanuit een ziektesituatie weer willen gaan werken kan gepaard gaan met minder zelfvertrouwen, het lastig vinden om grenzen te stellen, omgaan met stress en spanning en/of het opbouwen van energie. Wij onder-steunen je hierbij.

En natuurlijk zorgen wij ervoor dat je er klaar voor bent om te gaan solliciteren. Een arbeidsmarktgericht cv en jezelf krachtig presenteren horen daar bij. Een werkervaringsplaats kan soms ook tot de mogelijk-heden behoren.

Onze aanpak is succesvol gebleken en wordt zeer positief gewaardeerd door klanten.

NAAR WERK

Een baan vinden die bij je past gaat niet vanzelf. Solliciteren anno nu is anders dan voorheen. Mede door komst van sociale media is de manier van werving en selectie veranderd. Het is belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technieken om je kansen op succes te vergroten. We ondersteunen je in het versterken van je sollicitatievaardigheden. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Zijn je brief en cv aansprekend genoeg en voldoende in lijn met de vacature?
  • Kun je jezelf op een krachtige manier presenteren? Zowel mondeling als schriftelijk?
  • Beschik je over de juiste contacten in je netwerk die je op weg kunnen helpen?
  • Maak je op een slimme manier gebruik van sociale media, zoals LinkedIn en nieuwe technieken zoals Artificial Intelligence?
  • Welke contacten zijn interessant voor jou?
  • Waar vind je de juiste vacatures?

Telkens opnieuw is het een proces waar we met enthousiasme en energie samen mee aan de slag gaan. Het sollicitatieproces kan uitdagend zijn, maar met de juiste ondersteuning en inzet kun je je kansen op het vinden van een passende
baan aanzienlijk vergroten. Wij ondersteunen je hierin wanneer het nodig is. We werken er samen aan.

Onze aanpak is succesvol gebleken en wordt zeer positief gewaardeerd door klanten. Daar zijn we natuurlijk trots op!